Pregled analiza za 27.06.2016

Tenis 12:30 Kyle Edmund - Adriad Mannarino /zbroj gemova/ 39,5 2 - 1.72 @   bet365    ?

Ovdje je rijec o dva igraca koji itekako vole da igraju na travi. Kyle Edmund je 21-nogodisnji Britanac koji ima odlican servis, odlican forhend.. sto je veoma bitno za ovu vrstu podloge. Velika stvar za njega ovdje jeste ta sto ce imati i podrsku publike.Odigrao je pred Wimbledon Queens gdje je pobjedio Simona i Mathieua, a onda porazen od Murraya, iako je pruzio dobar otpor obzirom da je uzeo set. U Nottinghamu je prosao prvo kolo pobjedom nad Rosolom, da bi onda bio porazen od Dolgopolova. Mannarinno je takodjer igrao Queens. Prosao je do glavnog turnira kroz kvalifikacije pobjedama nad De Schepperom i Grothom. U prvom kolu je bio bolji od Garcie Lopeza, a onda je porazen od Johnsona u 3 seta. U Nothinghamu je stigao do 3.kola gdje je porazen od Seppija. Kao i ovaj prvi mec koji sam postavio, ocekujem slican rasplet i u ovom.. Ocekujem dobre servise oba igraca, malo brejkova i 4-5 gustih setova tako da vjerujem da ce biti vise od 39 gemova..
bolelli @ 27.06.2016, 07:20:01    Nema komentara

Tenis 14:30 Bjorn Fratangelo - Grigor Dimitrov /zbroj gemova/ 36,5 2 - 1.80 @   bet365    ?

Grigor Dimitrov nije ni blizu svoje najbolje forme. Dosta se muci u zadnje vrijeme i mislim kako ce danas imati veoma komplikovan zadatak protiv Fratangela koji je u dobroj formi. Dimitrov je ispadao u prvim kolima Stuttgarta i Quennsa i to od Del Potra i Tipsarevica, sto dovoljno govori koliko lose igra. Sa druge strane, Fratangelo igra veoma dobro. Njemu odgovara trava, ove godine ima skor 7-2. Ovdje je do glavnog turnira stigao kroz kvalifikacije u kojima je pobjedio Harrisona, Michona i Krajiceka. Mislim kako ce Grigor imati vrlo tezak zadatak i ne bi me cudilo ni neko iznenadjenje u ovom mecu, da Fratangelo pobjedio, stoga moram uzeti vise od 36 gemova..
bolelli @ 27.06.2016, 07:20:01    Nema komentara

Tenis 14:30 Tomaz Bellucci - Ruben Bemelmans /zbroj gemova/ 39,5 2 - 1.72 @   bet365    ?

Radi se o dva igraca potpuno razlicitih stilova.. Bellucci je Brazilac koji najvise voli spore terene, naravno najvise sljaku gdje i biljezi najbolje rezultate. Bemelmans je igrac koji se mnogo oslanja na servis, tako da je logicno da najbolje rezultate postize na hardu i na travi. Mislim kako nas ceka jedan veoma neizvjestan duel izmedju ova dva tenisera. Iako mu trava nije bas draga podloga, Bellucci zna biti nezgodan protivnik. On ima veoma dobar servis i tesko mu je napraviti brejk.Odigrao je prosle sedmice Nottingham i izgubio od Millmana sa 2-1 u setovima. Bemelmans je ovdje do glavnog turnira stigao kroz kvalifikacije u kojima je pobjedio Weintrauba, Menendeza i Brandsa. Ovog zadnjeg je dobio u 5 gustih setovova. Ocekujem ovdje jedan mec bez puno brejkova, mislim da ce biti veoma neizvjesno, sigurno 4 ili 5 setova, tako da moram uzeti ovu granicu..
bolelli @ 27.06.2016, 07:20:01    Nema komentara
<< 27.06.2016 >>